dimecres, 28 d’abril del 2010

PRESENTACIÓ DE LA INFORMACIÓ

Actualment existeixen moltes formes per poder presentar la informació d'una manera clara i ordenada, ja que avui en dia bilions de documents en format electrònic circulen per tot el món. Les quatre formes que ens permeten fer-ho són:
- Els processadors de textos: treballen amb plantilles, diferents estils, imatges, documents mestres i amb macros i camps, que ens permeten automatitzar les tasques. (Word, Writer)
- Les pàgines web
- Els documents PDF
- Les aplicacions de presentacions: treballen amb diapositives, que poden incolure textos, efectes animats i imatges. (PowerPoint, Impress)

Durant aquests últims dies hem estat treballant els processadors de textos. Per fer-ho, hem seguit un tutorial, el qual ens feia fer primerament unes quantes pràctiques per, finalment, poder realitzar correctament uns exercicis.
També hem après a treballar amb les macros i hem vist que ens permeten guardar dins del nostre processador una mateixa estructura de document.

Durant l'any passat vam estar treballant les pàgines web, en vam crear una i la vam organitzar nosaltres mateixos i durant aquest últim trimestre del curs també veurem les presentacions, cosa que significa que hem vist ja quasibé totes les formes possibles que existeixen per presentar informació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada