dijous, 1 d’octubre del 2009

LA MISSATGERIA INSTANTÀNIA

Actualment, coneixem com a missatgeria instantània la forma de comunicació entre les persones.
Aquesta comunicació, com la pròpia paraula indica, es fa en un temps immediat i instantani, en un temps real.
El missatge és enviat en forma de text a través dels dispositius que estan connectats a la xarxa, com per exemple pot ser Internet.
Tant ha avançat el món de la informàtica, que ja fins i tot el propi ordinador t’avisa de si la persona amb la que vols parlar està disponible en aquell moment per mantenir una conversa.
La missatgeria instantània també ens permet enviar missatges encara que l’usuari no estigui connectat, com també permet enviar tot tipus de fitxers i documents, com ara poden ser fotos, textos o vídeos.

Algunes xarxes de missatgeria instantània son per exemple el Messenger, el Jabber, l’ICQ, el Google Talk, el Yahoo Messenger, l’ AOL instant Messenger i també podem trobar altres com poden ser tots els xats dels quals disposem avui en dia.

En el món de la missatgeria instantània també podem trobar l’anomenat “pidgin”, que és un client de missatgera instantània que és capaç i ens permet connectar-nos a diverses xarxes al mateix temps, cosa que ens pot ser mol útil.

La missatgeria instantània és de gran valor en la nostra vida, ja que molts joves d’avui en dia ens passem molta estona davant de l’ordinador parlant amb amics.
Acostumats a disposar de missatgeria instantània, ens costaria molt renunciar a ella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada