dijous, 29 d’octubre del 2009

Les comunitats virtuals



Avui comentarem una de les moltes comunitats virtual que podem trobar a la xarxa.
La comunitat tracta temes sobre la naturalesa i conté moltes fotos i explicacions interessants, http://www.fotonatura.org/
A la dreta de la pàgina trobem una llista de noms sobre temes de la naturalesa.
Si entrem en un d’aquests enllaços la comunitat ens ofereix una gran quantitat de fotografies sobre la temàtica que hem escollit, com per exemple pot ser la fauna, la flora o l’home i la naturalesa.
En aquestes fotografies els usuaris poden comentar i expressar la seva opinió sobre elles.
A sota de la llista esmentada també podem trobar altres enllaços que ens ofereixen les fotografies i els temes més destacats.
Aquesta comunitat virtual també conté un fòrum en el que pots debatre amb altres persones sobre temes relacionats amb la natura.
No tan sols podem trobar totes aquestes coses, sinó que la pàgina també ens ofereix alguns articles sobre animals o activitats humanes que afecten a la naturalesa, és a dit, un tipus de revista digital.
Fotonatura.org també organitza alguns cursets i tallers de fotografia a diferents nivells per la gent que està interessada a conèixer una mica millor el nostre entorn.
La pàgina ens ofereix diferents apartats a part dels que ja hem dit, una taula d’anuncis en la que es poden trobar dies en els quals hi ha organitzats diferents cursets o torneigs de fotografia i també es pot efectuar la compra-venda d’objectes relacionats amb la fotografia.
Una altre apartat es el que ens permet veure el nom, la quantitat d’usuaris que utilitzen aquesta comunitat virtual i el lloc on viuen i treballen.
També podem trobar-hi diferents comentaris fets per fotògrafs professionals i alguns dels materials que ells utilitzen per treballar.
Per registrar-se en aquesta comunitat virtual tan sols has de seguir l’enllaç de registre i especificar les teves dades personals.
Aquestes són les principals característiques que podem observar en aquesta comunitat virtual dedicada a la natura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada