dimarts, 26 de gener del 2010

Treballant l'Inskape.Durant els últims dies hem estat treballant el programa d'imatge Inskape, un programa informàtic que ens permet treballar les imatges de manera vectorial.
Per fer-ho hem anat seguint un tutorial que ens anava explicant i proposant un seguit d'exercicis que havíem de fer per aprendre a utilitzar-lo un mica.
Alguns dels exercicis que hem fet consistien en aprendre a girar lletres, números, a fer diferentes formes com ara rodones, quadrats o estrelles i d'altres ens feien fer alguna imatge utilitzant el que havíem après en els exercicis anteriors.
Els treballs que penjaré seguidament són els dibuixos que ens han quedat finalment després d'uns quants dies de treball.
La imatge en la qual apareix una estrella al centre està fet a mida d'anar sobreposant imatges i formes amb diferents opacitats, de manera que s'anessin veient les que hi havia a sota.
La imatge en que apareix el paisatge dibuixat consisteix en un joc de diferències.
Hem hagut de dibuixar el primer dibuix i després copiar-lo i a l'original anar-hi fent diferències.
Espero que us agradi!

1 comentari:

  1. Ondima!
    El dibuix de sota és EXEL·LENT (no tant com els meus es clar..)
    Però el dibuix de sobre sobrepassa la perfecció amb aquest peix tan eixerit.... fa cara de dirse Negrita! Sisi, Negrita he dit!

    ResponElimina