dimecres, 4 de novembre del 2009

LLISTA FINAL D'EINES 2.0.

Ja estem al final del tema que hem estat treballant tots aquests dies: la web 2.0.
Com a treball final i per repassar tots els continguts que hem estat treballant farem un treball final que consistirà en una llista de totes les eines 2.0 que hem conegut.
El que més hem treballat i que encara seguirem treballant per anar penjant els treballs que fem en aquesta optativa són els blogs.
Tots hem creat un blog i per fer-ho també hem estat utilitzant i treballant una altre eina 2.0, l’adreça gmail.
També hem treballat i creat un twitter, tot i que hem anomenat altres formes de comunicació com poden ser el google talk i la missatgeria instantània (messenger, xats...) Pel que fa a la funció de compartir hem creat un vídeo i l’hem penjat al Youtube.
Hem anomenat altres webs que tenen també la funció de compartir com Dale al Play.
També hem conegut webs que ens permeten compartir imatges com ara el Ipernity i hem treballat i compartit algunes fotos amb el Panoramio.
Hem pogut veure algunes de les moltes comunitats virtuals que podem trobar a la xarxa, com www.escaquejant.com, www.fotonoatura.org entre d’altres que hem vist de passada.
També hem comentat, tot i que no ho hem vist molt bé, MySpace.
Hem vist algunes de les webs que ens permeten compartir informació com la Kalipedia, la wikipèdia i menéame.
Pel que fa a la diversió hem anomenat la pàgina yoyogames i un portal anomenat mobuzz.tv.Algunes altres eines 2.0 que hem vist han set el Mister Wong i el Google Calendar.

Trobo que aquest tema que hem treballat ha estat molt interessant perquè hem vist webs que ens poden servir i que no són molt difícils de treballar.
En resum, ho he trobat tot bastant interessant i m’ha agradat conèixer-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada